Te koop

B&B Faro

€ 2.295.000

Een nieuw leven starten in Portugal?

In een wijds uitgestrekte groene omgeving, omringd door landerijen en gekenmerkt voor de teelt van Zuiderse vruchten zoals avocado’s, sinaasappelen, bananen, papaja’s, tomaten,… de groei wordt gestimuleerd door het aangelegde irrigatiesysteem.

Op een boogscheut van de luchthaven van Faro, op maximum 15 minuten rijden van het winkelcentrum van de Algarve ligt deze parel, een B&B, familiehuis om U tegen te zeggen.

De moderne minimalistische bouw is voorzien van alle comfort: zonnepanelen, warmtepomp, lift, airco,..

Het is vooral de rustgevende sfeer, voelbaar vanaf het eerste moment dat je het volledig omheinde complex binnenrijdt dat jet het gevoel heeft om thuis te komen en in alle rust kan laten genieten. Er is private parking voorzien met elektrische laadpunten.

De 9 suites zijn groot en luchtig door de hoge plafonds en zeer hygiënisch. Het gebouw is tevens voorzien van een relaxruimte, wijnkelder, game-room, en een met zoutwater gevuld zwembad voor een verkoelende duik. Bij het zwembad is een douche voorzien. Tevens is er een technische ruimte, bergruimte, wasserij en een zone voor het personeel met slaapkamers en badkamer.

Dankzij de professioneel ingerichte keuken met een binnen- en buitenterras kan er geopteerd worden om ter plaatse te blijven eten.

Door het constante klimaat is de B&B het ganse jaar operationeel en kunnen gasten en bewoners het jaar rond genieten van de uitgebreide tuin en het dakterras met zeezicht!

Kortom een plek om verliefd op te worden.

Kenmerken van dit pand

Algemeen

Adres
Lugar do Medronhal 475Z - Faro
Type
B&B
Bouwjaar
2018
EPC
A
Oppervlakte perceel
11.320 m²
Oppervlakte bebouwd
948 m²
Bestemming
Agrarisch gebied

Financieel

Prijs
€ 2.295.000
Kosten
aandelen verkoop
Beschikbaar
Bij akte
Gemeubeld
Ja
K.I.
€ 1.817
Maandelijkse kosten
-

Bekijk de film

202142514585462 App. Blanke Top Cadzand 27
Immo Sanders

Contacteer Diane voor meer informatie over dit pand!