Menu:

Project: Duplex

Exclusief appartement voorzien van alle comfort!

Residentie Sunrise is gelegen in het centrum van Bredene op wandelafstand van zee, strand en verschillende faciliteiten zoals winkels, sportvoorzieningen, restaurants, natuur en bezienswaardigheden. Tevens is er een vlotte verbinding naar het strand via de voetgangersbrug.

Het appartement is gelegen op de tweede en derde verdieping en is als volgt ingedeeld: Inkomhal met ingerichte vestiaire en apart toilet, doorkijk living met zuidgeoriënteerd terras 12m² en een terras 7m² aan de keuken met zicht op de duinen. Zonneluifel en geïntegreerde vlieggehorren voorzien. Volledig ingerichte designkeuken met toestellen van AEG, vaatwasser ‘knock to open’ van Miele, grote koelkast en diepvriezer, composiet werktablet, inductie kookplaat, dampkap van Novy. Slaapkamer 1 beneden met ingemaakte kasten en aparte doucheruimte. Open zwartstalen trap met massieve houten planken. Slaapkamer 2 met ingemaakte kasten, slaapkamer 3 met dressing, badkamer met ingemaakte kasten, grote inloopdouche met regendouche van Gessi, berging met wasmachine en droogkast van Miele, waterverzachter. Alle binnendeuren zijn blokkaderdeuren, beneden en boven is er massieve parket voorzien.

Het appartement wordt gemeubeld verkocht en is instapklaar!

Het binnenplein beschikt over een gemeenschappelijke overdekte fietsenstalling en parkingplaatsen. Mogelijkheid tot aankoop van parkingplaats. Mogelijkheid tot aankoop van een zeer ruime dubbele garagebox in de nabijheid.

Ligging Res. Sunrise - Koningin Astridlaan 54 - App. C2/3
Staat van het gebouw: Nieuwbouw
Zicht: Zeezicht
Aantal slaapkamers: 3
Oppervlakte: App.: 119,10m² + terrassen 18,70m² = 137,80m²
Maandelijkse lasten: € 90
Kadastraal inkomen: € 1.200
Bouwjaar: 2016
Breedte living: 5M34
Electrische keuring: ja conform
Prijs: Verkocht in 1 week!
BTW: nee
Kelder: nee
Garage: mogelijkheid
Terras: ja
Tuin: nee
Eerste ingebruikname: ja
Verwarming: aardgas
Beschikbaar: bij akte
Gemeubeld: ja
Epc: 35002-G-2013_101/EP05127/A001/D01/SD011
kWh: 106,74m²
E-peil: 69
Effectief overstromingsgevoelig gebied: nee
Mogelijk overstromingsgevoelig gebied: nee
Vergunning: ja
Bestemming: Woongebied
Dagvaarding: nee
Voorkooprecht: nee
Verkavelingsvergunning: nee
Print fiche