Menu:

Project: Appartement

Uniek aanbod: volledige plateau met zicht op zee, vaargeul en hinterland.

Volledige plateau centraal gelegen op de zeedijk te Oostende, op een unieke locatie tussen het Zeeliedenmonument en de nieuwe strekdam. Zeer centrale ligging op amper 150M van de winkels. Dit appartement beschikt over een raampartij van 20M breed op de zeedijk waar u een panoramisch zicht heeft over de volledige kustlijn en de vaargeul. De totaalinrichting, het zicht en de grote ruimtes zijn zonder enige twijfel één van de mooiste appartementen op een zeedijk aan de hele Belgische kust.

Riant hoekappartement (315m²) gelegen op de 8e verdieping met dubbele leefruimte, 3 slaapkamers, 2 badkamers en een zuidgeoriënteerd leefterras aan de keuken.

De gigantische woonkamer met aanpalend kantoor hebben prachtig vergezicht op het strand, de zee en de vaargeul. Rondom de woonkamer is er een terras en aan de bureauruimte een zitterras waar u kan genieten van de ondergaande zon in de zee. De zithoek is voorzien van gashaard vanuit de woonkamer kan u naar de eetkamer. De keuken is volledig ingericht met Miele toestellen alsook een wijnkoelkast. Het zonneterras (20m²) is voorzien van een elektrische zonneluifel. Masterbedroom met dressing en bijhorende badkamer voorzien van dubbele lavabo, ligbad en inloopdouche afgewerkt in natuursteen. Gastentoilet en aparte wasruimte. De 2 gastenkamers hebben een badkamer met dubbel lavabo en inloopdouche. Alsook een afzonderlijk gastentoilet. Het volledige appartement is gemeubeld en uitgerust in Franse eiken parket en ingebouwde kasten van De Meersman en elektrische gordijnen, Sonos/Bose muzieksysteem en een alarmsysteem.

Op de gelijkvloerse verdieping is er een garagebox en een parkingplaats voorzien.

Ligging Res. Royal Phare, Albert I Promenade 22 - App. 8AB
Staat van het gebouw: Uitstekende staat
Zicht: Zeezicht
Aantal slaapkamers: 3
Oppervlakte: App. 270 m² + terrassen 45,3 m² = 315,30 m²
Maandelijkse lasten: € 350
Kadastraal inkomen: € 3.428
Bouwjaar: 2012 - eerste ingebruikname 2015
Breedte living: 20M
Electrische keuring: ja conform
Prijs: Verkocht!
BTW: nee
Kelder: nee
Garage: ja
Terras: ja
Tuin: nee
Eerste ingebruikname: ja
Verwarming: aardgas
Beschikbaar: te bepalen
Gemeubeld: ja
Epc: 35013-G-2009_320/EP05127/A001/D01/SD022 en SD023
kWh: 84,50m²
E-peil: 69
Effectief overstromingsgevoelig gebied: nee
Mogelijk overstromingsgevoelig gebied: nee
Vergunning: ja
Bestemming: Woongebied
Dagvaarding: nee
Voorkooprecht: nee
Verkavelingsvergunning: nee
Print fiche