Vastgoed met een persoonlijke aanpak...

Te koop Uitgelichte panden

Immo Sanders

Kopers, investeerders en huurders vinden bij Immo Sanders snel het onroerend goed waar ze naar op zoek zijn. Eigenaars kunnen rekenen op een succesvolle verkoop of een geslaagde verhuur. Immo Sanders staat garant voor een correcte dienstverlening en voor een aanbod dat aangepast is aan de specifieke vereisten van de markt. Een doordachte vraagprijs en een professionele begeleiding is immers een noodzakelijke voorwaarde voor een vlotte verkoop.

Gedreven én met passie voor vastgoed

Diane Sanders is een gedreven vastgoedmakelaar met oog voor detail. Dankzij haar interesse in architectuur, hoogstaande afwerking en 18 jaar ervaring, weet ze steeds de juiste panden te matchen aan de juiste kandidaten.

Expert in het verkopen op plan

Haar ervaring als Sales Director bij Versluys Bouwgroep maakt van Diane een expert op het vlak van verkopen op plan maar ook de herverkopen zijn steeds tot mijn corebusiness blijven behoren.

Correct en confidentieel advies

Een discrete aanpak is voor vele dossiers belangrijk. Naast het aanbod op de website beheert Diane ook verschillende confidentiële dossiers.

 

Onze aanpak Persoonlijk

Diane Sanders is de drijvende kracht achter Immo Sanders, zij onderscheidt zich door haar jarenlange expertise, persoonlijke aanpak en haar uitgesproken zin voor kwaliteit. Diane Sanders is erkend vastgoedmakelaar. Bovendien behaalde ze een graduaat boekhouden en bedrijfsmanagement, waardoor haar adviezen ook technisch onderbouwd zijn.

profielfoto liggend

Eerlijk, bescheiden, gedreven Onze klanten getuigen