Realisaties

Stationsgebouw

Over dit pand

Monument als Opbrengsteigendom!

Gebouw:

Het beschermd voormalig stationsgebouw, gebouwd in 1904, werd in 2011 volledig gerestaureerd aan de binnen- en buitenzijde, met inachtneming van de hoogste kwaliteitsnormen, en waarbij kosten noch moeite werden gespaard. Het gebouw biedt talloze mogelijkheden als commerciële ruimte. Naast het hoofgebouw bevindt zich een bijgebouw “Lampisterie” (25m²). Ruime parking voor en achter het gebouw!

Handelspand:

Op het gelijkvloers is er een multifunctionele ruimte (160m²). Deze ruimte beschikt over professionele verlichting, alarminstallatie met permanente camerabewaking, geluidsinstallatie (KEF) met public address luidsprekers, veiligheidsbeglazing, toiletten waarvan één toegankelijk voor mindervaliden en een ruimte voor buffet of mobiele keuken.  Afzonderlijke ingang en koer voor toelevering van de traiteur of brouwer. De mezzanine kan dienstdoen als bijkomende zitruimte of plaats voor de DJ. Kortom de perfecte feestlocatie, mogelijkheid tot 100 zitplaatsen!

Ligging:

Dit prachtig gerenoveerd stationsgebouw is gelegen te Lissewege, ook wel “het witte dorp” genaamd. Dit dorpje behoort tot de 10 mooiste dorpen van Vlaanderen. Gelegen op een steenworp van Knokke en op 12 km van het historische Brugge, bevindt zich deze eigendom te midden van het historische dorp. Lissewege is zowel in de zomer als in de winter, genieten van het authentieke karakter en waar u zich gastronomisch kan verwennen in de talrijke eethuisjes en restaurants met naam en faam. Ook worden er jaarlijks heel wat evenementen georganiseerd, zoals bv. de befaamde Beeldenroute.

Woonst:

Aan de linkerzijde van het gebouw bevindt zich het appartement – bestaande uit verschillende etages – met aparte ingang, grote kelder, koer, berging leefruimte met volledig ingerichte keuken, 2 slaapkamers en een atelierruimte die desgewenst kan opgesplitst worden in nog eens 2 slaapkamers (Opp. 163m²), ruime badkamer met ligbad, douche en dubbel lavabomeubel. Het woongedeelte en de commerciële ruimte kunnen perfect gescheiden worden want alle nutsvoorzieningen zijn ontdubbeld.

Verhuur:

Het appartement is verhuurd aan 870 Euro per maand.

Kenmerken van deze woning

Algemeen

Adres
Stationsstraat 18 - Lissewege
Type
Opbrengsteigendom
Zicht
Centrum
Bouwjaar
1906 - renovatiejaar 2011
Oppervlakte handelspand
160 m²
Oppervlakte appartement
163 m²
Oppervlakte bijgebouw
25 m²
Auto
parking

Financieel

Prijs
Verkocht
Kosten
Registratie
Beschikbaar
Te bepalen
Gemeubeld
Nee
K.I. (niet geïndexeerd)
€ 1.141
Syndic
nvt

Bouwkundige info

Oppervlakte terras
30m²
Oriëntatie terras
zuid
Oppervlakte tuin
-
Oriëntatie tuin
-
Kelder
Ja
Zolder
Nee
Breedte living
6 m

Informatieplicht

EPC
20110921-0000925657-00000011-1
kWh/m²
131
Elektrische keuring
Conform
Overstromingsgevoelig gebied
Nee
Risicozone voor overstromingen
Nee
Vergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Dagvaarding
Nee
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee

Binnenkijken

202142514585462 App. Blanke Top Cadzand 27
Immo Sanders

Contacteer Diane voor meer informatie over dit pand!