Uw trouwe partner in vastgoed

Te koop Uitgelichte panden

Immo Sanders

Immo Sanders staat voor betrouwbaarheid, flexibiliteit en professionele aanpak, zo vinden kopers en investeerders snel het onroerend goed waar ze naar op zoek zijn. Eigenaars kunnen rekenen op een vertrouwelijk en persoonlijk contact met Diane Sanders zelf. Zowel eigenaar als koper zijn zeker van een doordachte vraagprijs. Een correcte dienstverlening en persoonlijke aanpak staan garant voor een succesverhaal.

Gedreven én met passie voor vastgoed

Diane Sanders is een gedreven vastgoedmakelaar met oog voor detail. Dankzij haar interesse in architectuur, hoogstaande afwerking en 20 jaar ervaring, weet ze steeds de juiste panden te matchen aan de juiste kandidaten.

Expert in het verkopen op plan

Haar ervaring als Sales Director bij Versluys Bouwgroep maakt van Diane een expert op het vlak van verkopen op plan maar ook de herverkopen zijn steeds tot haar corebusiness blijven behoren.

Correct en confidentieel advies

Een discrete aanpak is voor vele dossiers belangrijk. Naast het aanbod op de website beheert Diane ook verschillende confidentiële dossiers.

 

Onze aanpak Persoonlijk

Diane Sanders is de drijvende kracht achter Immo Sanders, zij onderscheidt zich door haar jarenlange expertise, persoonlijke aanpak en haar uitgesproken zin voor kwaliteit. Diane Sanders is erkend vastgoedmakelaar. Bovendien behaalde ze een diploma boekhouden en bedrijfsmanagement, waardoor haar adviezen onderbouwd zijn.

profielfoto liggend

Eerlijk, bescheiden, gedreven Onze klanten getuigen