Menu:

Project: Opbrengsteigendom

Unieke feestlocatie met veel potentieel/opbrengsteigendom!

Gebouw:

Het beschermd voormalig stationsgebouw, gebouwd in 1904, werd in 2011 volledig gerestaureerd aan de binnen- en buitenzijde, met inachtneming van de hoogste kwaliteitsnormen, en waarbij kosten noch moeite werden gespaard. Het gebouw biedt talloze mogelijkheden als commerciële ruimte. Naast het hoofgebouw bevindt zich een bijgebouw “Lampisterie” (25m2). Ruime parking voor en achter het gebouw.

Handelspand:

Op het gelijkvloers is er een multifunctionele ruimte (160m2). Deze ruimte beschikt over professionele verlichting, alarminstallatie met permanente camerabewaking, geluidsinstallatie (KEF) met public address luidsprekers, veiligheidsbeglazing, toiletten waarvan één toegankelijk voor mindervaliden en een ruimte voor buffet of mobiele keuken.  Afzonderlijke ingang en koer voor toelevering van de traiteur of brouwer. De mezzanine kan dienstdoen als bijkomende zitruimte of plaats voor de DJ. Kortom de perfecte feestlocatie, mogelijkheid tot 100 zitplaatsen!

Ligging:

Dit prachtig gerenoveerd stationsgebouw is gelegen te Lissewege, ook wel “het witte dorp” genaamd. Dit dorpje behoort tot de 10 mooiste dorpen van Vlaanderen. Gelegen op een steenworp van Knokke en op 12 km van het historische Brugge, bevindt zich deze eigendom te midden van het historische dorp. Lissewege is zowel in de zomer als in de winter, genieten van het authentieke karakter en waar u zich gastronomisch kan verwennen in de talrijke eethuisjes en restaurants met naam en faam. Ook worden er jaarlijks heel wat evenementen georganiseerd, zoals bv. de befaamde Beeldenroute.

Woonst:

Mogelijkheid tot aankoop van het bovengelegen appartement – bestaande uit verschillende etages – met aparte ingang, grote kelder, koer, berging leefruimte met volledig ingerichte keuken, 2 slaapkamers en een atelierruimte die desgewenst kan opgesplitst worden in nog eens 2 slaapkamers (Opp. 163m2), ruime badkamer met ligbad, douche en dubbel lavabomeubel. Het woongedeelte en de commerciële ruimte kunnen perfect gescheiden worden want alle nutsvoorzieningen zijn ontdubbeld.

Ligging Stationsstraat 18
Staat van het gebouw: Uitstekende staat
Zicht: Centrum
Aantal slaapkamers: 0
Oppervlakte: Handelspand 160m2 + bijgebouw 25m2
Maandelijkse lasten:
Kadastraal inkomen: € 1.141
Bouwjaar: 1906 - renovatiejaar 2011
Breedte living:
Electrische keuring: ja conform
Prijs: € 465.000
BTW: nee
Kelder: ja
Garage: nee
Terras: ja
Tuin: nee
Eerste ingebruikname: nee
Verwarming: aardgas
Beschikbaar: bij akte
Gemeubeld: nee
Epc: 20110921-0000925657-00000011-1
kWh: 131 kWh/m2
E-peil:
Effectief overstromingsgevoelig gebied: nee
Mogelijk overstromingsgevoelig gebied: nee
Vergunning: ja
Bestemming: Woongebied
Dagvaarding: nee
Voorkooprecht: nee
Verkavelingsvergunning: nee
Print fiche